Waarom kiezen voor Beentjes Judo-Sport.

  • Wij streven naar een open sfeer, met respect voor elkaar en elkaars judo-kwaliteiten. Hoe goed of hoe minder goed je ook bent, je voelt je bij ons thuis.
  • Een band met vertrouwen opbouwen met onze judoka’s, dat vinden wij heel belangrijk. Het sportieve aspect telt, maar ook dat je prettig sport met een leuke groep andere sporters in een veilige omgeving. Kom gerust naar ons toe als je iets wilt bespreken, we luisteren graag.
  • Ook een goede band met je ouders is voor ons belangrijk. Een goede samenwerking, overleg over je training, wat je leuk vindt of misschien ook minder leuk: samen zorgen we ervoor dat je het naar je zin hebt. Judo is een prachtsport en zo wordt het voor jou nog leuker!
  • Kom eerst eens kijken en meedoen in de gratis proefles. Je krijgt daarvoor een judo pak te leen. Bevalt het, dan krijgt je een gloednieuwe judo pak als je voor een jaar lid wordt.

Eveline Beentjes: “Veel ouders hebben van mij les gehad, ik heb nu gewoon de 2e generatie op les. Is toch fantastisch!“     

   

Judo lessen van de eigenaresse, Eveline Beentjes. Dé meest ervaren judo lerares van Alkmaar en omstreken.

Voor mij is het al 38 jaar een levensdoel om deze sport over te dragen aan kinderen. Ik ben er zeven dagen per week mee bezig. En ik heb al 38 jaar het mooiste beroep van de wereld! In Alkmaar kennen veel mensen mij van de judosport, veel ouders van kinderen die ik nu les geef, hebben ook bij mij judo les gehad. Zij kennen mij en zij vertrouwen nu ook hun kind aan mij toe.Dat is wel zo mooi. Het is soms een hele reünie. Daar geniet ik waanzinnig van!  Een band met vertrouwen: vanuit die gedachte ben ik gestart met Beentjes Judo-Sport. Ik heb al zoveel kinderen gezien die dankzij judo meer zelfvertrouwen hebben opgebouwd. Vertrouwen betekent daarnaast ook dat ik een goede band heb met mijn judoka’s en hun ouders.
Ik ben een van de weinige vrouwen in Nederland met een 5e dan judo en een van de weinigen die alleen van deze sport kan leven. Daar ben ik bijzonder trots op!

Coen Stoop: “Ik heb alles van Eef geleerd.”

Ik was zes jaar, toen ik voor de eerste keer de dojo van Eveline binnenstapte. Hoe leuk was dat! Mijn zelfvertrouwen groeide door judo, en ook mijn coördinatie – ik heb een heupafwijking – werd steeds beter. Al snel begon ik met wedstrijd judo, want ik was “een talentje”, volgens Eveline. Uiteindelijk ben ik vier keer vijfde geworden op een Nederlands kampioenschap.
Vanaf mijn negende jaar begon ik te helpen in de judo lessen en ik heb nu het diploma judo leraar A. In de lessen probeer ik ook de details over te brengen aan judoka’s. Het grootste plezier haal ik uit de momenten dat ik bij kinderen resultaten zie en merk hoeveel lol ze aan judo beleven.

(Mikos rechts in het blauwe judopak)

Mikos Salminen, oud top judoka en meester van Castricum.

Mikos geeft al jaren op maandag in Castricum les. Hij is een hele enthousiaste leraar met veel ervaring, niet alleen in het lesgeven maar zo is hij ook in het bezit van 8 nationale titels.

Hij heeft een enorme staat van dienst op de wedstrijd mat. Mikos heeft ook zijn eigen bedrijf en geeft dagelijks les in verschillende sporten. Een super sportieve jongen waar we bij Beentjesjudosport enorm blij mee zijn en trots op zijn!