Braziliaans Jiu-Jitsu geschikt voor iedereen!

Braziliaans Jiu Jitsu bij Beentjes Judo Sport, is voor iedereen van 8 jaar en ouder, onder leiding van razend enthousiaste budo sporter, Jurrien van Marle. 1e dan judo en blauwe band BJJ.  In de meent Bauerfeind.. Het is een uiterst effectieve aanval en verdedigingssport.

Opgedeeld in gestructureerde warming-up, gecoördineerde techniek overbrenging, sparring en functionele kracht oefeningen.Training methodes: Specifieke drill’s, oefen vormen ontworpen om met en zonder training partner jouw Braziliaans Jiu-Jitsu naar een hoger plan te brengen. Er zijn al vier bjj ers die deelgenomen hebben aan een toernooi waarvan er direct al drie in de prijzen zijn gevallen!!

Leuk voor jongens en meiden! “Wapent u, leer Braziliaans Jiu Jitsu!”

Er zijn duidelijke overeenkomsten met het ons bekende Judo, maar waar het in het Judo voornamelijk gaat om het werpen van de tegenstander gaat het in het Braziliaans Jiu-Jitsu juist meer om het grondwerk. De bedoeling is om op een technische en sportieve manier je directe tegenstander tot opgave te dwingen door middel van ‘submissions’.

Aan het begin van dit jaar deed de hele groep examen en verdienden zo hun eerste streep op de band. In verband met de Corona zullen onze bjj ers dit seizoen geen examen meer kunnen doen maar ze zijn inmiddels wel weer in training en gaan vast en zeker nog eind van het jaar voor de volgende streep opgaan

Braziliaans Jiu-Jitsu In Corona tijd: iedere donderdag op de matten in het gras van 15.00-15.50 uur (6 t/m 8 jaar) en 16.00-17.00 uur  (9 t/m 12 jaar) + 12 jaar traint apart.

 .
VOOR IEDEREEN ERG TOEGANKELIJK; OOK ALS JE NOG NOOIT EEN VECHTSPORT HEBT GEDAAN!