BEENTJESJUDOSPORT KRIJGT WEER GROEN LICHT.

Het kabinet heft alle fysieke beperkingen voor alle sporten per 1 juli op. Sporters kunnen weer volledig aan de slag in recreatief en wedstrijdverband. De versoepeling geldt ook voor onze contactsporten  judo en Braziliaans jiu-jitsu. Hier zijn wij als Beentjes Judo Sport natuurlijk super blij mee en kijken er naar uit om na de vakantie weer het reguliere rooster te gaan draaien. Maar ondanks de beperkingen die we hadden door de corona perikelen was het ook wel weer heel mooi en bijzonder om deze periode buiten te trainen. En wat een geluk hadden we met het mooie weer. Een tijd om nooit meer te vergeten.

 

Zomervakantie trainingen.
Het is zomervakantie van zondag 5 juli tot en met zondag

16 augustus. In deze vakantie willen we op verschillende
dagen, iedere week, Judo en Braziliaans Jiu Jitsu
trainingen aanbieden. Zowel wedstrijd gericht als
recreatief (ook als voorbereiding op het band examen)

Geef je op via de betreffende LINK en kom trainen! Vriendjes en vriendinnetjes mogen ook meedoen. De training gaat door bij een minimum van 6 personen!!!!

Wedstrijd judoka’s -15 jaar, kunnen iedere woensdag ochtend deelnemen aan de RTC training in Haarlem van 9.00-11.00 uur. Dit is alleen in overleg met de leraar.

 
 

Castricum, Sporthal de Bloemen

De Bloemen 71, Castricum

Bij de recensies van dit sportcomplex staat: “leuke sporthal en kantine, met vele soorten bier en hapjes”… Enfin de gezelligheid straalt er vanaf. Onze judoschool organiseert regelmatig evenementen voor alle judoka’s. Ook dan vinden we het belangrijk dat het leuk en gezellig is. Maar er wordt natuurlijk ook hard gewerkt. Het doel is om de kinderen alle aspecten van het judo bij te brengen. Respect voor elkaar, vertrouwen, samen werken, plezier enz.

 Iedere maandag  kunnen kinderen vanaf 4 jaar terecht in Sporthal  de Bloemen.  Zeker weten dat kinderen gaan genieten! En daar gaat het toch om!? 

Meester Mikos Salminen geeft al jaren judo

Mikos heeft een behoorlijke staat van dienst voor wat betreft zijn eigen judo loopbaan. Zo heeft hij maar liefst 8 nationale titels achter zijn naam staan. Een keer haalde hij het zilver en 5 keer brons. Ook internationaal stond hij zijn mannetje. Als je kijkt op judo inside, zie je alle prijzen die Mikos nationaal en internationaal heeft gewonnen. Waarbij de world cup wedstrijden natuurlijk de allerzwaarste toernooien zijn.

Bij world cup wedstrijden is hij een keer kampioen geworden en heeft 2x brons gehaald.

Met deze ervaring en enthousiasme voor de sport en het enorm goed aan kunnen voelen van de kinderen, maakt Mikos een enorm goede leraar. Waar onze kinderen in goede handen zijn.


Maandag:

  • 15:45-16:45 uur: 5, 6, 7 en 8 jaar
  • 16:45-18:00 uur: vanaf 8 jaar

Ook op FACEBOOK

We zijn ook een groep gestart op Facebook. Ook onder de naam: BEENTJES JUDOSPORT GB-GROEP Hier zullen filmpjes ook op worden gezet en andere leuke evenementen of wetenswaardigheden. Je kunt GRATIS lid worden van deze groep! Oók kun je voor het laatste nieuws onze gewone FACEBOOK-pagina volgen. 

GRATIS PROEFLES

 Judo en/of Braziliaans jiu-jitsu, jouw Sport!?

Natuurlijk, wij zijn zelf helemaal gek van judo en Braziliaans jiu jitsu.

De sporten bieden zoveel, dat jij ook enthousiast gaat worden.

Judo en Braziliaans jiu-jitsu geeft je zelfvertrouwen, je leert om jezelf te verdedigen, je lichaam wordt sterker en leniger, je geest krachtiger.

Wil je beginnen met judo of BJJ? Heb je al een band of een streep, van welke kleur dan ook?
Je bent altijd welkom bij Beentjes Judo-Sport.
Elke judoka en Bjj er kan een zwarte band halen!

Ontdek of het ook jouw sport is, of pak je ooit geleerde vaardigheden weer op.
Kom gerust eens langs, samen met je ouders. Je krijgt voor de proefles een pak te leen, doe mee met onze jeugd of junioren/senioren. Tien-tegen-één dat je dan vaker wilt komen. Ook omdat je jezelf bij ons snel thuis voelt!

KOM GEWOON EN DOE EEN GRATIS PROEFLES BIJ ONS!