Braziliaans Jiu Jitsu

Braziliaans Jiu-Jitsu geschikt voor iedereen!

Braziliaans Jiu-Jitsu bij Beentjes Judo Sport, is voor iedereen van 8 jaar en ouder, onder leiding van razend enthousiaste budo sporter, Jurrien van Marle. Jurrien is 1e dan judo en blauwe band BJJ.  Het wordt gegeven in de Meent Bauerfeind. Het is een uiterst effectieve aanval en verdedigingssport.

Opgedeeld in gestructureerde warming-up, gecoördineerde techniek overbrenging, sparring en functionele kracht oefeningen.Training methodes: Specifieke drill’s, oefen vormen ontworpen om met en zonder training partner jouw Braziliaans Jiu-Jitsu naar een hoger plan te brengen. Er zijn al vier bjj ers die deelgenomen hebben aan een toernooi waarvan er direct al drie in de prijzen zijn gevallen!!

Leuk voor jongens en meiden! “Wapent u, leer Braziliaans Jiu-Jitsu!”

Er zijn duidelijke overeenkomsten met het ons bekende Judo, maar waar het in het Judo voornamelijk gaat om het werpen van de tegenstander gaat het in het Braziliaans Jiu-Jitsu juist meer om het grondwerk. De bedoeling is om op een technische en sportieve manier je directe tegenstander tot opgave te dwingen door middel van ‘submissions’.

Aan het begin van dit jaar deed de hele groep examen en verdienden zo hun eerste streep op de band.  Nu zo na de grote vakantie is iedereen weer in training. En onze Bjj’ers zullen vast aan het einde van het jaar voor de volgende streep opgaan en ze trainen weer voor aan aantal leuk Bjj wedstrijden. Te beginnen de club kampioenschappen op 27 september!

Zin in een gratis proefles of 3x proberen voor 12,50? Je bent altijd welkom!

 

Braziliaans Jiu-Jitsu iedere donderdagavond van 19.00-20.00 uur

 .
VOOR IEDEREEN ERG TOEGANKELIJK; OOK ALS JE NOG NOOIT EEN VECHTSPORT HEBT GEDAAN!
Braziliaans Jiu-Jitsu
ons op social media