Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Geen judo en Braziliaans Jitsu evenementen en lessen tot en met 31 maart.

13 maart tot 31 maart

Hallo ouders en judoka’s,
 
Ondanks de mail die ik eerder stuurde, ga ik jullie melden dat alle judo en BJJ activiteiten tot en met 31 maart geen doorgang kunnen vinden.
Ik vind het zelf heel erg en baal er vreselijk van. Maar gezondheid van iedereen  gaat voor alles. In april maken  we er weer een judo/Braziliaans jiu jitsu  feestje van.

JUDO EN CORONAVIRUS

Beentjes Judo Sport volgt in de uitvoering van maatregelen rondom het Corona virus de adviezen van de landelijke overheid, JBN en NOC*NSF

In deze adviezen wordt aangegeven om, naast de wedstrijden, ook trainingen en andere verenigingsactiviteiten niet door te laten gaan. Dit geldt vooralsnog tot en met 31 maart aanstaande.

Door dit advies te volgen worden er dus voorlopig geen verenigingsactiviteiten bij Beentjes Judo Sport ondernomen tot aan voornoemde datum.

Mochten er nieuwe inzichten zijn waardoor er veranderende adviezen gaan komen, dan zullen wij deze als Beentjes Judo Sport zo goed als mogelijk volgen.

Informatie is na te lezen via de meeste media en via JBN en via NOC*NSF

Ongetwijfeld samen met vele anderen hopen wij dat de situatie op redelijke termijn weer normaal kan worden en iedereen weer zijn of haar geliefde activiteiten normaal kan uitvoeren.

Met dank voor jullie begrip en sportieve groet

Het team van Beentjes Judo Sport

Gegevens

Begin:
13 maart
Einde:
31 maart
Evenement Categorie:

Locatie

Alkmaar