Castricum, Sporthal de Bloemen

De Bloemen 71, Castricum

Bij de recensies van dit sportcomplex staat: “leuke sporthal en kantine, met vele soorten bier en hapjes”… Enfin de gezelligheid straalt er vanaf. Onze judoschool organiseert regelmatig evenementen voor alle judoka’s. Ook dan vinden we het belangrijk dat het leuk en gezellig is. Maar er wordt natuurlijk ook hard gewerkt. Het doel is om de kinderen alle aspecten van het judo bij te brengen. Respect voor elkaar, vertrouwen, samen werken, plezier enz.

 Iedere maandag  kunnen kinderen vanaf 4 jaar terecht in Sporthal  de Bloemen.  Zeker weten dat kinderen gaan genieten! En daar gaat het toch om!? 

Meester Mikos Salminen geeft al jaren judo

Mikos heeft een behoorlijke staat van dienst voor wat betreft zijn eigen judo loopbaan. Zo heeft hij maar liefst 8 nationale titels achter zijn naam staan. Een keer haalde hij het zilver en 5 keer brons. Ook internationaal stond hij zijn mannetje. Als je kijkt op judo inside, zie je alle prijzen die Mikos nationaal en internationaal heeft gewonnen. Waarbij de world cup wedstrijden natuurlijk de allerzwaarste toernooien zijn.

Bij world cup wedstrijden is hij een keer kampioen geworden en heeft 2x brons gehaald.

Met deze ervaring en enthousiasme voor de sport en het enorm goed aan kunnen voelen van de kinderen, maakt Mikos een enorm goede leraar. Waar onze kinderen in goede handen zijn.

Maandag:

  • 15:45-16:45 uur: 5, 6, 7 en 8 jaar
  • 16:45-18:00 uur: vanaf 8 jaar