Castricum, JUDO IN CORONA TIJD

Sporthal de Bloemen,
De Bloemen 71, Castricum

We zijn natuurlijk hartstikke blij dat we weer mogen judoën. En fantastisch om te zien dat de kinderen weer zo genieten van hun sport!

De lessen zijn op  maandag voor de 4 t/m 7 jarige van 15.45-16.30 uur en de 8 t/m 12 jarige van 16.45-17.45 uur. We hebben dus een kwartiertje om van groep te wisselen.

De lessen vinden plaats in de patio van sporthal de Bloemen. De ingang zit aan de zijkant van het gebouw. Aan de kant van de weg.

De lessen staan in deze periode onder leiding van meester Jurrien. Meester Mikos werkt ook in de zorg dus dit leek ons de juiste beslissing voor Mikos en onze judoka’s. 

Iedere maandag  kunnen kinderen vanaf 4 jaar terecht in Sporthal  de Bloemen. En iedereen mag een gratis proefles komen doen. Tot maandag! .

Castricum, Sporthal de Bloemen

De Bloemen 71, Castricum

Bij de recensies van dit sportcomplex staat: “leuke sporthal en kantine, met vele soorten bier en hapjes”… Enfin de gezelligheid straalt er vanaf. Onze judoschool organiseert regelmatig evenementen voor alle judoka’s. Ook dan vinden we het belangrijk dat het leuk en gezellig is. Maar er wordt natuurlijk ook hard gewerkt. Het doel is om de kinderen alle aspecten van het judo bij te brengen. Respect voor elkaar, vertrouwen, samen werken, plezier enz.

 Iedere maandag  kunnen kinderen vanaf 4 jaar terecht in Sporthal  de Bloemen.  Zeker weten dat kinderen gaan genieten! En daar gaat het toch om!? 

Meester Mikos Salminen geeft al jaren judo

Mikos heeft een behoorlijke staat van dienst voor wat betreft zijn eigen judo loopbaan. Zo heeft hij maar liefst 8 nationale titels achter zijn naam staan. Een keer haalde hij het zilver en 5 keer brons. Ook internationaal stond hij zijn mannetje. Als je kijkt op judo inside, zie je alle prijzen die Mikos nationaal en internationaal heeft gewonnen. Waarbij de world cup wedstrijden natuurlijk de allerzwaarste toernooien zijn.

Bij world cup wedstrijden is hij een keer kampioen geworden en heeft 2x brons gehaald.

Met deze ervaring en enthousiasme voor de sport en het enorm goed aan kunnen voelen van de kinderen, maakt Mikos een enorm goede leraar. Waar onze kinderen in goede handen zijn.


Maandag:

  • 15:45-16:45 uur: 5, 6, 7 en 8 jaar
  • 16:45-18:00 uur: vanaf 8 jaar

Wat leven we momenteel in een gekke wereld. Twee weken geleden stonden we nog gewoon op of rond de mat en nu…. is alles compleet anders.

Bij deze wil ik jullie laten weten dat we aan jullie denken en met jullie meeleven. We wensen dat jullie en jullie naasten gezond blijven en dat jullie het goed hebben met elkaar.

Jullie hebben gekozen voor onze judoschool omdat jullie er zelf fijn sporten of omdat jullie je kinderen aan ons toevertrouwen. Tot voor kort trainde iedereen onder leiding van deskundige leraren die judo en Braziliaans Jiu-jitsu als passie hebben. Het nu voelt raar, geen bezwete koppies van hardwerkende kinderen en volwassenen. Geen lachende gezichten van onze sporters. Het maakt ons echt verdrietig.  Je sport omdat het super leuk is maar het is ook goed voor de gezondheid. En nu mogen we niet sporten omdat anders ieders gezondheid in gevaar kan komen… Maar we hebben natuurlijk alle begrip voor de ingrijpende maatregelen van de overheid.

Nu zijn we momenteel druk bezig om iedere dag op you tube filmpjes te zetten zodat onze judoka’s en Bjj leden niet stil hoeven te zitten.

Kijk op YouTube naar: Beentjes Judo Sport. Om de dag wil ik daar een filmpje opzetten. De eerste filmpjes staan er inmiddels op:

https://youtu.be/ehsIl1KudCQ  en  https://youtu.be/K1XZe1uzR9A

https://youtu.be/wVx6jL482Fs en  https://youtu.be/5zj59CrNl5Y

We zijn ook een groep gestart op facebook. Ook onder de naam: Beentjes Judo sport. Hier zullen de filmpjes ook op worden gezet en andere leuke evenementen of wetenswaardigheden.

Uiteraard zoeken we op dit moment naar een manier om je zo goed mogelijk te compenseren.

We hopen natuurlijk met z’n allen dat we hier gauw gezond en wel uitkomen en dat we straks weer allemaal de mat op kunnen.

Nu realiseer ik mij persoonlijk heel erg wat ik mis als ik jullie niet wekelijks om mij heen heb.

Wat ben ik een bevoorrecht persoon die al bijna 39 jaar van haar grootste hobby haar beroep heeft gemaakt.

Ik heb mij ook bedacht dat ik nog laaaaang niet aan pensioen gaan moet denken… ha ha.

Namens ons team wensen we iedereen veel sterkte en vooral een goede gezondheid! Zorg voor elkaar en blijf in beweging!

Eveline,  Coen, Jurrien, Mikos en Daniel

NA DE CORONA VIRUS: GRATIS PROEFLES

Judo. Jouw Sport!

Natuurlijk, wij zijn zelf helemaal gek van judo.

Kijk maar even:

De sport biedt zoveel, dat jij ook enthousiast gaat worden.
Judo geeft je zelfvertrouwen, je leert om jezelf te verdedigen, je lichaam wordt sterker en leniger, je geest krachtiger.

Wil je beginnen met judo? Of heb je al een band, van welke kleur dan ook?
Je bent altijd welkom bij Beentjes Judo-Sport.
Elke judoka kan een zwarte band halen!

Ontdek of judo ook jouw sport is, of pak je ooit geleerde judo vaardigheden weer op.
Kom gerust eens langs, samen met je ouders.
Je krijgt voor de proefles een judo pak te leen, doet mee met kleuter- of jeugd judo, leert al meteen wat kneepjes…
tien-tegen-één dat je dan vaker wilt komen. Ook omdat je jezelf bij ons snel thuis voelt! KOM GEWOON EN DOE EEN GRATIS PROEFLES BIJ ONS!